06-38 33 25 42       info@maimaimassage.nl

MASSAGES

U kunt bij mij terecht voor traditionele Thaise massage, oliemassage en voetmassage. Als aanvulling kunt u bij specifieke klachten de Thaise kruidenstempel massage bijboeken. Hieronder treft u wat extra informatie aan over de diverse massages.

Thaise massage

Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Ook als u geen last heeft van heeft van klachten geeft Thaise massage een heerlijk ontspannend gevoel. Het reinigt uw lichaam en na een massage voelt u zich weer vol energie en totaal ontspannen.

Olie massage

Thaise oliemassage is een zachte maar doeltreffende massage. Het is de methode om van je spanning en/of stress af te komen. De olie massage brengt ook het energiesysteem weer in balans en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. Na de Thaise oliemassage  zult u zich als herboren voelen. Als extra optie kunt u de standaard massageolie vervangen voor kokosolie welke zeer zacht is voor de huid.


voet massage

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool  gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Voetmassage kan het lichaam tot rust brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie voorzien.

kruidenstempels

Volgens de oude traditionele Thaise medicijnwetenschap kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen kunnen worden, beter behandeld worden met een warm kruidenkompres. Blokkades maak je op deze manier vrij waarna het lichaam weer in balans komt.  De warmte en kruiden zorgen ervoor dat lichaam en geest ontspannen, ontgiften en revitaliseren. Elke stempel bevat verschillende kruiden met elk een ontspannende en helende werking.